Services

Nyhet!

 •    Permanent hårborttagning med Alexandrite                       Candela Gentle Pro laser 

Candela Gentle PRO är nummer ett på marknaden för permanent hårborttagning. Hög energi med kort puls kunna behandla även ljusa och tunna hårstrån. 

 • En av världens snabbaste, starkaste och mest effektiva laser för hårborttagning ljusa och tunna hårstrån.

 • Behandlar hudtyper (1-4 Fitzpatrick photo typ)

 • Representerar den nya guldstandarden för hårborttagning samt kärl- och hudföryngringsbehandlingar

Att tänka på inför en behandling:

- Undvik att applicera brun utan sol på minst 1 vecka innan din behandling
- Raka dig tre dagen innan ditt inbokade besök för bästa effekt
- Inte applicera lotion eller liknande precis innan behandlingen
- Inte ha solat 1 vecka efter behandlingen
- Inte ha vaxat, epilerat eller plockat området på minst 30 dagar innan
- Endast raka området mellan behandlingarna
- Tatuerade områden går ej att behandla

Nyhet!

 • 7D HIFU + Liposonix

VAD ÄR 7D HIFU BEHANDLING?

Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud av 7 generation (7D HIFU) är ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp eller reducera fet. Den passar för alla hudtyper för både män som kvinnor.

HIFU levererar fokuserad ultraljud till huden och underliggande vävnader för att stimulera egen kollagen och elastin produktion för att sedan producera nya starkare fibrer. Med tiden utvecklas HIFU maskiner och nu använder vi 7D HIFU.

7D HIFU är mikro- och makro fokuserad ultraljudsmaskin (MMFU) är vidareutvecklad HIFU modell och är mera effektivare, snabbare och gör mindre smärta jämfört med äldre HIFU modell. 7D HIFU fokuserar på flera hud djuphet för att leverera hud uppstramning, lifting eller fettreducering. Det finns unika 2 mm djup patron som används på hela kroppen för hudåtstramning och fettreducering samt på bristningar och akne ärr för att förbättra huden.

HUR MÅNGA HIFU BEHANDLINGAR BEHÖVS FÖR ATT UPPNÅ RESULTAT?

De flesta personer behöver endast en enda behandling för att strama åt huden på ansiktet med HIFU, dock beror på ålder och hudens tillstånd flera behandlingar bör göras med ca 3-6 månader mellanrum. Uppräppande behandlingar beror på hudenstillstånd.

I vissa fall om huden är väldigt lös eller kund 50+ kan behandling upprepas offtare för att öka cellkoagulering.Din hud kommer att fortsätta producera frisk kollagen under ett år. Efter det kan du fortsätta touch-up behandlingar. Rådfråga din terapeut vad gäller dig. Boka kostnadsfri konsultation. Med varje besök händer positive skillnaden i huden. Antal behandlingar kan beror på vad man har och vad man vill uppnå. Vid olika hudtillstång rätt hudvårt kan göra mycket viktig påverka.

VILKA KAN BEHANDLAS MED 7D HIFU?

Alla hudtyper både män och kvinnor kan genomföra behandling med HIFU. Dock ej gravida, epileptiker eller personer med pacemaker.

VAD HÄNDER EFTER HIFU BEHANDLINGEN?

Rodnaden och svullnaden som kan uppkomma hos visa personer gå över under några timmar. Kollagenproduktionen kommer starta efter bara en behandling med resultat som framträder under de följande månaderna. Din hud kommer att bli friskare, starkare utan naturliga drastiska förändringar. Huden fortsätter föryngras och uppstrammas dag efter dag upp till ca 6 -12 månader.

NÄR SER MAN RESULTAT EFTER HIFU BEHANDLING?

Det första resultatet kan upplevas direkt efter behandlingen och huden känns genast stramare, men kollagen och elastin produktionen pågår upp till 6 månader vilket krävs för att huden ska återställa nya och starkare kollagen och elastinfibrer. Efter ca 4-6 månader kan man se det slutgiltiga resultatet.

Dina ögon kommer att se mer öppnare ut och du kommer ha bryn med mer lyft och ha fina mjuka linjer.På grund av att din hud producerar elastin och kollagen, kommer din hud kännas mjukare och fastare.

Om du inte tror att du behöver operation ännu eller helt enkelt inte gillar tanken, kan 7D HIFU varaden naturliga ansiktslyftningeneller det naturliga hälsolyftet för dig. Vid behandlingen av halsen kan behandlingen upprepas med 1-3 månader emellan beror på egna förutsättningar. Fråga råd hos din terapeut vad gäller dig.

Indikationer för behandling:

 • Lösa nackveck
 • Hängande hud, särkilt runt munnen
 • Tunn, torr hud
 • Fina linjer och rynkor
 • Mindre rodnad och torrhet
 • Ojämn hudton och struktur
 • Stora porer

 Permanent make up

Permanent makeup blir bara mer och mer populär och fördelarna är många.Lever du ett aktivt liv, är allergisk mot vanligt smink eller börjar få försämrad syn. Då kan en kosmetisk tatuering underlätta din vardag. Hållbarheten är mellan 1-2 år.

Tatuering av läppar Permanent Lip-Makeup

Det är en kosmetisk behandling som räcker länge och som är väldigt populär då den har förmågan att korrigera missfärgningar och ärr men också bidra till ett fylligare utseende.

Den så kallade outplånliga kosmetiken hjälper till att spara dyrbar tid, pengar och samtidigt ge ett stabilt och långvarigt resultat som räcker i flera år och som gör att du inte alltid behöver läppstift eller läppglans för att få färg på läpparna. 

strel 1
strel2
ail 2
strelka masha 2
strelka masha
strela1
push res

    Permanent mak  up 

           Eyeliner                  (fransmarkering) 

Permanent makeup eyeliner görs med tattoo maskin också och utförs lite olika beroende på önskat resultat. Antingen en eyeliner för naturligare inramning av ögonen.

                 

 

 Permanent make up

        Puderbryn


Passar alla och är vår just nu populäraste behandling!
Den utförs med maskin där man skuggar in färgen med hjälp av små prickar kallad Air Point teknik.
Metoden håller bra och är skonsam mot huden.
Med puderbryn kan man även täcka över en äldre bryntatuering. (obs! maila bilder iförväg för bedömning)
Hållbarheten är upp till 2 år, 

negr 1
negr 2

     Permanent make up

       Ögonbryn  3D                    stråh  teknik        

 3D-metoden är perfekt för den som har glesa, ojämna, förkortade ögonbryn eller ett ögonbryns-spann som man vill ändra. 3D Ögonbryn är en ultimat behandling för den som inte vill stressa på mornarna med att sminka ögonbrynen – man vaknar upp med en perfekt form!


Permanent hårborttagning med

3 waves Diod laser

BEHANDLINGSPRINCIP

Håret klipps och en kylning appliceras på det område som ska behandlas.

I en bråkdel av en sekund värms håret upp av pulsat rött ljus.

Håret lossnar från hårsäcken och faller så småningom ut.

Hårsäcken lämnas oförmögen att producera ett nytt hårstrå.

Triple-Wave Diodlaser är en förbättrad och helt nyutvecklad teknik inom Diod Lasern. Kraften och Laserstängerna är ännu bättre i Vära Triple-wave Diod Laser = Starkare kraft, bättre behandlingsresultat.
Triple-wave Diod Laser har tre våglängder i ett handtag; 755 nm, 808 nm och 1064 nm.
Därför kan denna användas för permanent hårborttagning för alla hudtyper, inklusive blonda och mörka hår.

808 nm = standardvåglängd för alla hårtyper.
755 nm = specifikt effektiv för blont hår.
1064 nm = specifikt effektiv för mörk eller solbränd hud.

Tatueringsborttagning med ND/YAG Q switch laser.

Hur går det till?

Laserpulserna tränger ner till det djupet där tatueringen sitter. Bläckpartiklarna splittras till små små bitar som sedan forslas bort av immunförsvaret.  Med ny teknik och världens första tvillingpuls ger vår ND/YAG Q-SWITCH lasermaskin dig en särskilt säker, snabb och effektiv behandling.

Fettfrysning - CoolSculpting

Fettfrysning - CoolSculpting

Fettreducering med kyla är en skonsam och effektiv behandling för att bli av lokala fettdepåer på kroppen. Med CoolSculpting kan du göra det utan att behöva ta till kirurgi.

Går det att bli av med dubbelhaka och ridbyxlår utan att ta till kirurgi? Svaret är ja.